Ačkoliv si to často neuvědomuje, velmi často konzumujeme věci, které skutečně nejsou zdravé. Mnoho jídel, ačkoliv se mohou tvářit zdravě, jsou nezdravá a obsahují velké množství nezdravých složek.
Nejde ani tak o danou potravinu, jako spíš o to, z čeho je vyrobená!
Potravinu, na kterou se dnes podíváme, má v lednici většinu z vás.
Ačkoliv se nikdy nezdála být nijak nebezpečná či nechutná, opak je pravdou.
Řeč je o párcích
Ukázalo se totiž, že v oblíbeném párku je většinou méně než 30 % masa. Otázkou tedy je, z čeho je ten zbytek?
Z mleté kůže a mnoha opravdu nechutný věcí.
Poté, co se podíváme na toto video, si je už nikdy nekoupíte
Pokud je párek jednou z vašich oblíbených položek, možná jste již vyzkoušeli už nespočet. A také jste se dozvěděli, jak se mohou lišit.
Pokud vás zajímá, kolik za uzeninu platíte a co v ní je, musíte se spolehnout na údaje na obalu a posoudit, zda to za vaše peníze stojí. Nejlevnější párky vyžadují určitou dávku odhodlání číst složení.