Originální koláč s čokoládovým těstem plněný sytým tvarohem a rozinkami.

Obsah článku

Čokoládová příchuť je pravděpodobně tou nejoblíbenější, když přijde na různé dezerty a sladká jídla. Pokud máte také rádi tu nezaměnitelnou chuť, určitě budete nadšeni z receptu na vynikající čokoládovou buchtu.

[obsah1]

O to lepší tento dezert je díky tomu, že jemné čokoládové těsto doplňuje svěží a sytý tvaroh. Příprava je velmi jednoduchá a tato kombinace zaručeně potěší každého, kdo výslednou buchtu ochutná!

Potřebujeme:

Složení cesta:

[obsah2]

8 lžic mouky
6 lžic cukru
2 lžíce neslazeného kakaového prášku
4 vejce
6 lžic oleje
50 ml mléka
50 ml zakysané smetany
1 sáček prášku na pečení

Složení náplně:

[obsah3]

500 g tvarohu
120 g cukru
3 sáčky vanilkového cukru
1 lžíce zakysané smetany
rozinky

Na ozdobu:

[obsah4]

1 lžíce cukru
1 sáček vanilkového cukru

Originální koláč s čokoládovým těstem plněný sytým tvarohem a rozinkami.