Kuře je nepostradatelným pokrmem na našich jídelních stolech. Jeho cena je nízká a existuje mnoho způsobů vaření. Ale víte, ve kterých částech kuřecího těla je spousta parazitů? Jíst hodně z nich poškodí vaše tělo. Ale mnozí je stále jedí s chutí. Víte, o kterých částech kuřete mluvíme?
Kuřecí plíce. Plíce jsou plné parazitů a bakterií. I po ošetření vysokou teplotou lze odstranit pouze některé z nich, které jsou citlivé na vysoké teploty. Existuje však také mnoho tepelně odolných bakterií, které se hromadí v plicích. Jakmile se dostanou do lidského těla, snadno způsobí nepohodlí. I když nereaguje, stále jde o latentní nebezpečí, proto nedoporučujeme jíst kuřecí plíce.
Kuřecí ocas. Každý ví, že ocas (ocas) kuřete je část těla, ze které kuřata vylučují výkaly. Je plný parazitů a bakterií. Pokud budete jíst hodně kuřecího ocasu, můžete si ublížit na těle. Bez ohledu na to, jak chutná je tato část kuřete, je lepší jíst méně pro vaše vlastní zdraví.
Kuřecí hlava. Ve skutečnosti, zatímco živé kuře stále jedí, může spolknout některé nepříliš užitečné látky a tyto látky se po filtraci hromadí v hlavě kuřete. Jíst jednu nebo dvě kuřecí hlavy nemusí mít žádný účinek, ale pokud jíte příliš mnoho, tyto škodlivé látky z masa se dostanou do vašeho těla a budou mít nepříznivé účinky na vaše zdraví.